LICE

Ulja za lice

Lagana i nežna ulja za lice u elegantnom pakovanju koje svaki ljubitelj kvalitetne šminke mora da ima. Mešavina ulja se umasira nežno u lice i predstavlja fenomenalnu podlogu za dalje šminkanje. Izaberite za sebe Rose Ulje ili Camelia, u zavisnosti koji efekat vam treba.

Puderi / podloge

Borba sa podočnjacima, crvenilom i drugim nepravilnostima kože je prošlost.
Izaberite Even-Touch Powder Foundation koji je izuzetno fleksibilan i može se koristiti i kao prašak za setovanje i za brzu korekciju u toku dana. Možda i Conceal + Perfect koji ima odličnu pokrivenost, vodonepropusnu površinu i dodatno vrši funciju korektora.

Baked i Rose rumenila

Da li  ćete izabrati bogato pigmentisan Baked Blush ili možda naveliko poznatu Ružu, od vas zavisi. Veoma smo ponosni na zaštitni znak Milani-a i čuvena rumenila.

Baked Bronzer

Izrađen na italijanskim terakota pločicama, Baked Bronzer je sve što vam treba od jednog bronzera. Izaberite nijanse od mekog zlata do zapanjujućeg sunčanog tena sa glamuroznim shimmerom i svetlucajte kao boginja.

Highlighteri i Iluminatori

Odaberite neki od naših hajlajtera visokog kvaliteta i prelepog izgleda za vašu kolekciju. Možete pogledati Illuminating Powder – višenamenski iluminator koji može da vam služi kao highlighter, bronzer i rumenilo je visokokvalitetan i fantastičan te dovodi šminkanje na viši nivo. Možda vam se više svidi Strobelight Glow – sjajna i svilenkasta glatka površina sa ekskluzivnim dizajnom ili možda vam je lepša naša višenamenska paleta Spotlight Face and Eye palette sa predivnom talasastom površinom.

Prajmeri

Učinite da vaše lice zasija zdravim sjajem, a istovremeno ublažite fleke i pore. Prajmeri za sjaj kože lica i smanjenje pora svojim sitnim pigmentima za sjajniju i nežniju kožu efikasno sakrivaju pore i bore na licu. Izaberite neki od naših predloga za prajmere bez kojih nećete više moći da zamislite šminkanje.