OČI

luminoso srbija milani

Everyday Eyes Paleta

Konturišite, kolorišite i kreirajte beskrajno širok dijapazon izgleda sa prvoklasnom paletom senki. Everyday Eyes paleta sadrži šest bogato pigmentovanih nijansi i korak po korak vodič za profesionalne rezultate. Svaka boja je stručno usklađena da dobro funkcioniše i nadogradi se u brilijantno lepe i jedinstvene stilove. Uključena je i dvostrana četkica.

Bella Eyes Gel Powder

Ove fantastične senke se lako nanose pružajući višedimenzionalni završetak. Formula počinje kao gel i pri nanošenju se pretvara u sjajnu senku u prahu. Koristite suvu za prelep izgled, ili sa mokrom četkicom za intenzivniju boju.

Maskare

Za seksi i mističan pogled, trebaju vam trepavice koje dostižu nove visine! Evo kako ćete stići tamo – Lash Trifecta Longening i Big & Bigger Lashes Maximum Volume.

Setovi za obrve

Brows on fleek! Sedam profesionalnih alata osigurava da ćete imati najupečatljivije obrve gde god da se pojavite. Sredite se mini pincetom, popunite retke obrve, definišite, obojite, spojite i istaknite se kao profesionalac. 3Ks uvećavajuće ogledalo uključeno u komplet čini ovaj Brow Kit jednostavim i za upotrebu u pokretu.