USNE

milani srbija uskoro
Milani srbija ruzevi

Amore Matte Lip Cream

Vreme je da se usmeri pažnja na usne. Stigao je Amore Matte Lip Cream. Ova revolucionarna, visoko-zasićena mat formula daje baršunasti izgled vašim usnama. Njegov dvostrani, fleksibilan plišani aplikator fantastično naleže na konture usana dajući ujednačenu i jaku boju. Potpuno nelepljiv i veoma postojan na usnama (do 16 sati!) Naš Amore Matte Lip Creme se ne prenosi poljupcima.

Amore Matte Metallic Lip Crème

Obojite ljubilice sa pozlaćenim glamurom. Snažne i bogato pigmentovane, ove boje metalnih ruževa za usne sijaju mekim sjajem i daju glatak mat izgled – bez sušenja usana. Vodootporan i odobren od strane poljubaca, svaka Amore Matte Metallic Lip Creme traje do 16 sati.

Color Statement Lipstick

Ostavite vrhunski utisak! Momentalna boja. Jedno nanošenje i potpuna pokrivenost Vaših usana. Ova formula sledeće generacije daje vrhunsku boju, teksturu i završetak. Lagani kremasti ruž sadrži vitamine A, C i E koji čuvaju i neguju usane. Bez parabena.

Color Statement Matte Lipstick

Milani zna da je najbolji način da budete primećeni – u šetnji Color Statement Lipstick-a u živopisnim bojama, od lepih pink do sjajnih crvenih boja. Infuzija sa hranljivim vitaminima A i C, Color Statement Lipstik daje sjajan osećaj na usnama a isto tako i izgleda.