USNE

Amore Satin NOVO

Intenzivne, hrabre boje sa plišanim završnim izgledom. Sadrži Shea puter i sojino ulje za dugotrajnu hidrataciju. Nova formula čini usne negovanim i punim a ruž ostaje satima netaknut. Dopunjena formula sa prajmerom ispunjava linije usana i ujednačava njihovu teksturu.

Amore Matte

Vreme je da se usmeri pažnja na usne. Stigao je Amore Matte Lip Cream. Ova revolucionarna, visoko-zasićena mat formula daje baršunasti izgled vašim usnama. Njegov dvostrani, fleksibilan plišani aplikator fantastično naleže na konture usana dajući ujednačenu i jaku boju. Potpuno nelepljiv i veoma postojan na usnama (do 16 sati!) Naš Amore Matte Lip Creme se ne prenosi poljupcima.

Color Statement

Ostavite vrhunski utisak! Momentalna boja. Jedno nanošenje i potpuna pokrivenost Vaših usana. Ova formula sledeće generacije daje vrhunsku boju, teksturu i završetak. Lagani kremasti ruž sadrži vitamine A, C i E koji čuvaju i neguju usane. Bez parabena.

Color Statement Matte

Milani zna da je najbolji način da budete primećeni – u šetnji Color Statement Lipstick-a u živopisnim bojama, od lepih pink do sjajnih crvenih boja. Infuzija sa hranljivim vitaminima A i C, Color Statement Lipstik daje sjajan osećaj na usnama a isto tako i izgleda.

Hypnotic Holographic Lip Topper

Dodajte sjaj vašem osmehu uz Milani Hypnotic Lights Lip Topper. Nosite ih same ili preko Milani Amore ili Statement ruža za vrhunski efekat.

Lip Pumper

Sjaj za punije usne je izdašan i hranljiv tretman vaših usana u jednom proizvodu. Dužom upotrebom popunjava usne i čini ih nežnijim. Ovaj lagani balzam nije lepljiv, podstiče proizvodnju kolagena za efekat punijih usana,dok hijaluronska kiselina čuva vlažnost usana. Tu je i aplikator koji obezbeđuje besprekoran kremasti finiš u jednom potezu.

Color Statement olovka za usne

Color Statement olovka za usne – postojana instant boja. Satenski efekat u jednom potezu. Novu generaciju olovaka za usne obeležava dugotrajna formula koja popunjava usne, a uz to se i lako nanosi. Bez parabena.