Highlighters/Illuminators

Strobelight

Uključite svoj sjaj! Strobelight Instant Glow se koristi veoma lako za highlight i naglašavanje vaših crta lica. Biserni sjaj stvara blistavi finiš koji definiše vaš ten zdravim, toplim sjajem. Dostupan u velikom dijapazonu nijansi za svaki ukus.

Spotlight

Spotlight Face & Eye Strobe Palette je ultimativni multitasking sjajni puder sa univerzalnim laskavim nijansama kojima će Vaše lice i oči zasijati kao nikada do sada. Nadograđuje se i blenda izuzetno lako i pruža instant sjaj. Koristite ga kao rumenilo, highlighter, za naglašavanje očiju da istaknete najlepše na Vašem licu.

Illuminating Face Powder

Divan i svetlucav, višenamenski iluminator koji može da vam služi kao highlighter, bronzer i rumenilo je visokokvalitetan i fantastičan te dovodi šminkanje na viši nivo. Sjajna, ali ne previše glitterasta, svilenkasta glatka površina sa ekskluzivnim dizajnom pruža sve što želite od ove divne ružice i to sa izuzetnom dozom glamura

Hypnotic

Boginja u vama zaslužuje sjaj koji ostavlja bez reči. Ovaj svileno nežan, prizmatično čipkast holografski puder je namenjen svim tipovima kože. Biseri koji reflektuju svetlo daju beskrajno suptilan sjaj boja koje se prelivaju.