Highlighters/Illuminators

Liquid Strobe Light

Tečni hajlajter sa ultra finim mikro bisernim prahom pruža zdrav i-woke-up-like-this izgled koji traje ceo dan. Visoko koncentrovana formula se može koristiti na područjima ciljanim za intenzivan hajlajt ili pomesan strobe light sa Milani Conceal + Perfect podlogom za kompletan sjaj tena. Veganski proizvod.

Soft Focus glow

Ovaj 3-u-1 biserni luminizer oživljava, naglašava i usavršava. Hijaluronska kiselina obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, dok ružina vodica čini linije lica svetlijim. Pigmenti mekog fokusa i mikro-fini biserni prah obasjavaju i čine lice blistavim. Dostupan u 3 svetlucave nijanse. Veganski proizvod.

Strobelight

Uključite svoj sjaj! Strobelight Instant Glow se koristi veoma lako za highlight i naglašavanje vaših crta lica. Biserni sjaj stvara blistavi finiš koji definiše vaš ten zdravim, toplim sjajem. Dostupan u velikom dijapazonu nijansi za svaki ukus.

Illuminating Face Powder

Divan i svetlucav, višenamenski iluminator koji može da vam služi kao highlighter, bronzer i rumenilo je visokokvalitetan i fantastičan te dovodi šminkanje na viši nivo. Sjajna, ali ne previše glitterasta, svilenkasta glatka površina sa ekskluzivnim dizajnom pruža sve što želite od ove divne ružice i to sa izuzetnom dozom glamura

Hypnotic

Boginja u vama zaslužuje sjaj koji ostavlja bez reči. Ovaj svileno nežan, prizmatično čipkast holografski puder je namenjen svim tipovima kože. Biseri koji reflektuju svetlo daju beskrajno suptilan sjaj boja koje se prelivaju.