Rumenila

Tečno rumenilo Cheek Kiss

Ne treba vam simpatija da biste pocrveneli! Dajte obrazima savršeni poljubac boje pomoću ove ultra mekane i lagane kremaste tečne formule. Infuzirana sastojcima koji prijaju koži, kao što su nar, ekstrakt ruže i lubenice, ova formula za višestruku upotrebu koja se lako nanosi, ostavlja baš dovoljnu količinu boje na obrazima ili čak usnama.

TRIO BLUSH

Ako volite naša Rose rumenila, Trio bush ćete naprosto obožavati! Palete sadrže tri visoko pigmentisane nijanse u međusobno savršenoj ravnoteži boja.

Baked rumenila

Bogato pigmentisan Baked Blush čini prelep miks mat i sjajnih nijansi, čime je savršen za isticanje svakog tena kože. Kreirani presovanjem na italijanskim terakota pločicama, njihova topla svetlucava površina čini esenciju lepote. Oblikujte konture i istaknite svoje najbolje crte lica.

Rose Rumenila

Rose Powder rumenilo je u predivnom pakovanju a još je lepše na obrazima. Mek i fin puder koji prati konture i uokviruje nežno vaše jagodice sa laskavim mat i sjajnim nijansama, napravljenim kako bi dopunili svaki ton kože. Ovo je jedna savršena ruža koju ćete koristiti svaki dan.