Plaćanje i reklamacije

Cene svih izloženih artikla na sajtu, su prikazane u dinarima (RSD) bez poštarine.
Plaćanje je isključivo pouzecem – gotovinsko plaćanje. Poručene artikle plaćate gotovinski, kuriru prilikom dostave paketa.

Isporuka van Republike Srbije nije moguća. Isporuka se vrši na željenu/dostavljenu adresu.

Prodavac zadržava pravo na promenu cena u svakom trenutku ali se takođe obavezuje da Vam poručene artikle isporuci po ceni na koju ste kreirali porudžbenicu, osim u slucaju da je prilikom ažuriranja sajta došlo do grube greške (greška u decimalima itd), u tom slucaju prodavac ima pravo poništiti Vašu porudžbenicu i u što kraćem roku Vas i obavestiti o grešci tj otkazivanju porudžbenice.

Najljubaznije Vas molimo da prilikom kreiranja porudžbenice dostavite tačan kontakt  telefon, kako bi isti iskoristio kurir prilikom obaveštenja i dogovora o preuzimanju paketa.

LYLeN interna politika firme pruza pravo da nakon 2 poslate posiljke, koje nisu zaprimljene od strane potrosaca na datoj adresi, LYLeN Cosmetics datog potrosaca postavlja na “black list”. Svi potrosaci na pomenutoj “black list” nemaju vise mogucnost za primanje paketa LYLeN Cosmetics-a narucenih preko webshopa ili telefona a ukoliko se pristupi narucivanju dobijaju email obavestenja da je porudzbina otkazana.
Molimo da pravovremeno isplanirate preuzimanje porudzbine od kurira.

Za porudžbenice čiji iznos prelazi 6.000,00 RSD troškove dostave snosi prodavac, dok za porudžbenice ciji iznos ne prelazi 6.000,00 RSD , troškove dostave snosi kupac.

Reklamacije:

Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove snosi prodavac. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Dostupnost artikala  prikazanih na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u prodajnom objektu. U slucaju da u trenutku Vaše porudžbenice, željeni artikal nemamo na stanju, obavezujemo se da Vas kontaktiramo i zajedno sa Vama pronađemo najbolje rešenje ili Vam ponudimo alternativni artikal koji niste u moranju prihvatiti.

Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštecena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla fizički neispravna, kontaktirajte nas na +381656171612 ili na e-mail   office@lylen-cosmetics.com  kako bismo Vam poslali zamenu.

Poštovani kupci:

  1. za prijavu reklamacije, potrebno je da se obratite elektronskim ili telefonskim putem zaposlenom u Internet prodavnici putem email adrese    office@lylen-cosmetics.com  ili pozivom tel broja +381656171612
  2. reklamacija se može izjaviti radi ostvarivanja prava po osnovu nesaobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka
  3. prilikom izjavljivanja reklamacije potrebno je da priložite račun (kopija računa, slip ili dr dokaz o kupovini robe kod prodavca); ovlašćeno lice prodavca u Internet prodavnici izjašnjava se o podnetom zahtevu – reklamaciji i daje predlog njegovog rešenja
  4. u roku od 8 (osam) dana dobićete pisanim ili elektronskim putem odgovor na reklamciju koji ce sadržati Odluku o reklamaciji. Ukoliko je reklamacija prihvaćena, Odluka će sadržati predlog i rok za rešavanje reklamacije
  5. u slucaju prihvatanja reklamacije, rok za rešavanje reklamacije je 15 (petnaest) dana od dana podnošenja.

OTKAZIVANJE:
Ukoliko želite da otkažete porudžbinu, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine, a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspešno poručili, kliknete na ODGOVORI i pošaljete nam email sa ispisom OTKAZUJEM PORUDŽBENICU. Takode porudžbenicu možete otkazati u naznačenom roku pozivanjem na telefon +381656171612. Na ovaj način ce se Vaša porudžbina poništiti. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali u tom slucaju Vi plaćate trošak poštarine.