Puder / Podloga

Screen Queen puder

Podignite odbranu svoje kože od digitalnih zraka pomoću Milani pudera Screen Queen. Osmišljen da vam omogući prirodan izgled tena, ova lako nadogradiva podloga – od laganog do srednjeg nivoa – besprekorno se stapa i “bluruje” nedostatke za ujednačen, sjajan, prirodan izgled kože. Napravljena tehnologijom Digital Bluelight Filter ™, ova formula prva od ove vrste pomaže u borbi protiv znakova digitalnih oštećenja – umornog tena, promene boje i hiper-pigmentacije, kako bi vaša koža ostala savršena bez obzira na vreme provedeno pred ekranom različitih uređaja.

Conceal + Perfect korektori

Kremasta struktura, puna pokrivenost, vodootporan konsiler koji trenutno skriva i traje do 12 sati. Savršeno za prikrivanje krugova ispod očiju, mrlja i diskoloracije kože. Formula sadrži vitamin E koji pomaže u obnavljanju vlage u koži. Veganski proizvod.

Color i natural korektori

Lako uklonite sitne nesavršenosti na vašem licu sa Milani korektorima. Moć prilagođavanja, korekcije boja i poboljšavanja tena je u vašim rukama sa Milani Conceal + Perfect All-in-One paletom. Milani ALL-IN-ONE CORRECTING 05 komplet ništa ne ostavlja slučaju i daje vam paletu sa četiri boje kako biste kreirali prilagođene mešavine za bilo koji ton kože.

Conceal + Perfect 2 in 1 foundation

Borba sa podočnjacima, crvenilom i drugim nepravilnostima kože je prošlost i jako smo ponosni na formulu ovog pudera.
Conceal + Perfect ima odličnu pokrivenost, vodonepropusnu površinu i dodatno vrši funciju korektora. Efikasna pumpica daje pravu količinu tečnosti koja je potrebna da bi se postigao besprekoran izgled koji traje satima!

Conceal + Perfect SHINE-PROOF puder

Usavršite svoj izgled za svaku priliku sa Milani Conceal & Perfect Shine-Proof puderom. Ova svilenkasto-meka, lagana formula sadrži ekstrakt ljiljana za zatezanje bora i bambusov prah za apsorbciju masnoća, održavajući vaš shine-free look tokom celog dana. Obezbeđuje srednju pokrivenost od koje možete lako nadograđivati puder do željene pokrivenosti.

Make It Last Setting Powder

Za besprekornu šminku je najbolje ulagati u savršene finiše kao što je to Make It Last setting powder. Ovaj fantastičan prah sa svojim prozračnim i ultra mekim izgledom omogućava duži efekat šminke i daje blurovan fokus tena.