LYLeN stars

Jelena Mandic

Jelena je master makeup artist i dragi prijatelj LYLeN Cosmeticsa. Pored fascinantne karijere i kvalitetnog rada kom svedoče njeni klijenti, Jelena je sebe uvrstila u vrh šminkerske scene, ne samo Novog Sada već i cele Srbiji pa i Crne Gore. Edukacija koju obavlja u svom salonu je posebno iskustvo kako za nju tako i za polaznike, koji uvek imaju samo reči hvale za profesionalizam i talenat Jelene Mandić.
Pogledajte koje proizvode iz Milani palete Jelena izdvaja za vas.

Sanja Dreamers

Sanja Mijailović je Film, Body Art, Scenic i Theatrical Makeup artist a posebno Special effects lover. Sanja je pre svega dugogodišnji youtube bloger a njen vedar i pozitivan nastup je nešto zbog čega ćete se vraćati na njen youtube kanal. Često ćete videti da za svoj look koristi Milani Rose rumenila, a šta pored toga voli da koristi u svojim tutorijalima - vidite klikom na sliku.

Jelena MakeupLovingMe

Pozdravite Jelenu i zaronite u njen predivan pastelni svet beauty blogera. Dok živi na relaciji Beč - Beograd ova kreativna dama se dugi niz godina bavi lepotom i estetikom, kako u svojim slikama tako i na svom blogu. Kao osoba koja je završila hemiju veoma je svesna šta će vam preporučiti i tačno opisati proizvode koji su kvalitetni. Među prvima je probala Milani i oduševila se. Pogledajte njene predloge za Milani look.