LICE

ULJA ZA LICE

Lagana i nežna ulja za lice u elegantnom pakovanju koje svaki ljubitelj kvalitetne šminke mora da ima. Mešavina se nežno umasira u lice pri čemu predstavlja fenomenalnu podlogu za dalje šminkanje. Izaberite za sebe Rose Ulje ili Camelia, u zavisnosti od toga koji efekat želite.

PUDER / KOREKTOR

Borba sa podočnjacima, crvenilom i drugim nepravilnostima kože je prošlost.
Izaberite neki od Milani pudera: Even-Touch Powder Foundation koji je izuzetno fleksibilan i može se koristiti kao prašak za setovanje i za brzu korekciju u toku dana. Conceal + Perfect koji ima odličnu pokrivenost, vodonepropusnu površinu i dodatno vrši funciju korektora. Usavršite svoj izgled za svaku priliku sa Milani Concealer korektorima u paleti ili sa novim Conceal+Perfect korektorima sa aplikatorom.

RUMENILA

Da li  ćete izabrati bogato pigmentisan Baked Blush ili možda naveliko poznatu Ružu, od vas zavisi. Veoma smo ponosni na rumenila jer čine zaštitni znak Milani dekorative.

BRONZERI

Izaberite Silky Mat Bronzer svilenkaste, lagane teksture koja se besprekorno se uklapa u kožu, ne ostavlja fleke, a hidratantno i anti-age arganovo ulje osigurava dugotrajnost konture. Bronzer XL koji daje trenutni, zdrav preplanuli izgled. Ovaj famozni bronzer je često hvaljen od strane stranih i domaćih influensera i jedan je od večnih proizvoda u Milani asortimanu.

HIGHLIGHTERS / ILLUMINATORS

Odaberite neki od naših hajlajtera visokog kvaliteta i prelepog izgleda za vašu kolekciju. Možete izabrati Illuminating Powder – višenamenski iluminator koji može da vam služi kao highlighter, bronzer i rumenilo. Možda vam se više svidi Strobelight Glow – sjajna i svilenkasta glatka površina sa ekskluzivnim dizajnom ili možda vam je lepši Strobe light tečni hajlajter sa prelepom svetlucavom formulom. Ukoliko volite diskretan i elegantan blistavi ten, izaberite Soft Focus Glow za celo lice.

PRAJMERI

Učinite da vaše lice zasija zdravim sjajem, a istovremeno ublažite fleke i pore. Prajmeri za sjaj kože lica i smanjenje pora svojim sitnim pigmentima za sjajniju i nežniju kožu efikasno sakrivaju pore i bore na licu. Izaberite neki od naših predloga za prajmere bez kojih nećete više moći da zamislite šminkanje.