LICE

ULJA ZA LICE

Lagana i nežna ulja za lice u elegantnom pakovanju koje svaki ljubitelj kvalitetne šminke mora da ima. Mešavina se nežno umasira u lice pri čemu predstavlja fenomenalnu podlogu za dalje šminkanje. Izaberite za sebe Rose Ulje ili Camelia, u zavisnosti od toga koji efekat želite.

PUDER / KOREKTOR

Borba sa podočnjacima, crvenilom i drugim nepravilnostima kože je prošlost.
Izaberite neki od Milani pudera: Usavršite svoj izgled za svaku priliku sa Milani Conceal & Perfect Shine-Proof puderom. Odaberite Conceal + Perfect koji ima odličnu pokrivenost, vodonepropusnu površinu i dodatno vrši funciju korektora ili probajte novi Screen Queen foundation sa revolucionarnom formulom. Usavršite svoj izgled za svaku priliku sa Milani Concealer korektorima u paleti ili sa novim Conceal+Perfect korektorima sa aplikatorom.

RUMENILA

Da li  ćete izabrati bogato pigmentisan Baked Blush ili možda naveliko poznatu Ružu, od vas zavisi. Veoma smo ponosni na rumenila jer čine zaštitni znak Milani dekorative.

BRONZERI

Izaberite Silky Mat Bronzer svilenkaste, lagane teksture koja se besprekorno se uklapa u kožu, ne ostavlja fleke, a hidratantno i anti-age arganovo ulje osigurava dugotrajnost konture. Večan klasik XL bronzer je uvek dobar izbor sa svilenim završnim slojem i formulom bez ulja, ovaj bronzer ostaje tamo gde želite i traje dugo koliko i vaš dan ili noć.

HIGHLIGHTERS / ILLUMINATORS

Odaberite neki od naših hajlajtera visokog kvaliteta i prelepog izgleda za vašu kolekciju. Možda vam se svidi Strobelight Glow – sjajna i svilenkasta glatka površina sa ekskluzivnim dizajnom ili možda vam je lepši Strobe light tečni hajlajter sa prelepom svetlucavom formulom. Ukoliko volite diskretan i elegantan blistavi ten, izaberite Soft Focus Glow za celo lice. Ne propustite i da pogledate novitet iz Milani labs - baked hajlajter!

PRAJMERI

Učinite da vaše lice zasija zdravim sjajem, a istovremeno ublažite fleke i pore. Prajmeri za sjaj kože lica i smanjenje pora svojim sitnim pigmentima za sjajniju i nežniju kožu efikasno sakrivaju pore i bore na licu. Izaberite neki od naših predloga za prajmere bez kojih nećete više moći da zamislite šminkanje.