OČI

HYPNOTIC Eye Toppers

Visokoučinkovit duochrome eye topper sa sjajnim završetkom. Najbolji efekat se dobija ako se premaže preko senke za oci pri čemu daje svetlucav, prizmatičan efekat ili nosite sam eye topper na vašem kapku. Formula je na bazi vode pri čemu se brzo suši i daje hromatski završetak sa minimalnim ispadanjem.

PALETE

Konturišite, kolorišite i kreirajte beskrajno širok dijapazon izgleda sa prvoklasnom paletom senki. Everyday Eyes paleta sadrži šest bogato pigmentovanih nijansi i korak po korak vodič za profesionalne rezultate. Svaka boja je stručno usklađena da dobro funkcioniše i nadogradi se u brilijantno lepe i jedinstvene stilove. Uključena je i dvostrana četkica.

Eyeliners

Istaknite svoje oči sa Milani Eyeliners. Ultra tanak aplikator STAY PUT eyelinera sa preciznim vrhom omogućava vam da kreirate prirodan i efektan izgled sa lakoćom. Pokažite svu magiju u vašim očima sa SUPREME KOHL KAJAL. Izvucite liniju duž kapaka ili upotrebite duboku crnu kohl formulu za unutrašnji deo oka.

OBRVE

Brows on fleek! Obrve su odavno postale najvažniji deo pogleda. Popunite retke obrve, definišite, obojite, spojite i istaknite se kao profesionalac.

MASKARE

Za seksi i mističan pogled, trebaju vam trepavice koje dostižu nove visine! Uskoro novi modeli maskara iz Milani Cosmetics.