OČI

HYPNOTIC Eye Toppers

Visokoučinkovit duochrome eye topper sa sjajnim završetkom. Najbolji efekat se dobija ako se premaže preko senke za oci pri čemu daje svetlucav, prizmatičan efekat ili nosite sam eye topper na vašem kapku. Formula je na bazi vode pri čemu se brzo suši i daje hromatski završetak sa minimalnim ispadanjem.

PALETE

Konturišite, kolorišite i kreirajte beskrajno širok dijapazon izgleda sa prvoklasnom paletom senki. Izaberite svoju kombinaciju boja. Svaka paleta je stručno usklađena za kreiranje brilijantno lepih i jedinstvenih stilova.

Eyeliners

Istaknite svoje oči sa Milani Eyeliners. Ultra tanak aplikator STAY PUT eyelinera sa preciznim vrhom omogućava vam da kreirate prirodan i efektan izgled sa lakoćom. Pokažite svu magiju u vašim očima sa SUPREME KOHL KAJAL. Izvucite liniju duž kapaka ili upotrebite duboku crnu kohl formulu za unutrašnji deo oka.

OBRVE

Brows on fleek! Obrve su odavno postale najvažniji deo pogleda. Popunite retke obrve, definišite, obojite, spojite i istaknite se kao profesionalac.

MASKARE

Milani Highly Rated maskara 10 u 1 s razlogom je visoko ocenjena! Naša luksuzna maskara podiže i pruža dramatičan efekat trepavica u jednom potezu. Dobijate potpunu pokrivenost besprekornih rubova – ova vrhunska maskara daje sjajnu boju i definiciju baš svakoj pojedinačnoj trepavici.